Certified Postnatal Fitness Specialist

De sidste mange måneder har holdt hårdt med læsning, videoforedrag, opgaver og læsning udover pensum… Dertil salg af hus og køb af nyt i privaten 😉

Postnatal Fitness Specialist – Efterfødselstrænings Specialist

En ny fin titel til mit CV, men det vigtigste af alt er de nye redskaber og viden, som jeg har fået og kan anvende på mine klienter. Jeg har løbende det sidste år specialiseret mere inden for graviditets og efterfødselstræning, og dette er den første af flere uddannelser, som jeg vil igennem.

 

 

 

 

 

 

 

På uddannelsen har vi blandt andet været igennem:

  • Basis viden om core, bækkenbænd og de særlige hensyn, der skal tages til en krop efter fødsel
  • Rectus Diastase (delte mavemuskler), nedsynking/fremfald af organer (Pelvic Organ Prolapse)
  • Træning og heling af delte mavemuskler
  • Heling af kejsersnit og genoptræning efter dette
  • Optimering af kost for at øge heling efter fødsel og understøtte amning
  • Coaching
  • Genindførelse af løb efter fødsel

Effektiv og skånsom genoptræning efter fødsel

Jeg vil gerne have en effektiv genoptræning for mine klienter efter deres fødsel, men jeg vil hele tiden sikre mig at alle øvelser, vi laver er med til at understøtte processen om at hele kroppen. Det betyder ikke, at der ikke skal trænes hårdt – men der skal tages hensyn. Ikke alle er ens, og alle kommer sig forskelligt efter deres fødsel.

Jeg glæder mig til at arbejde videre med alle mine klienter med nye værktøjer, og glæder mig til at starte nye op i efterfødselsforløb efter sommeren.

 

 

 

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/0/4/b/birgittelarsen.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/0/4/b/birgittelarsen.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860