Diva Light forløb: Før/efter billeder af Christina

Da Christina kom til mig, havde hun stort set kun trænet konditionstræning de sidste par år. Hun har førhen været en meget stor pige, og nu skulle de sidste stædige kilo altså af.. Hun fik nogle retningslinjer, som hun skulle holde sig inden for med sin kost – altså ingen fast kostplan til denne dame. I hendes træning begyndte vi på basis styrketræning og arbejde intenst med hendes hoftemobilitet, så hun kunne lave rigtig squat i stedet for “Bodypump-squat”. I slutningen af hendes forløb blev hun klar til at lave rigtig squat med vægt på, og det er nu en øvelse hun skal til at arbejde med i sit næste program. Christina har valgt at fortsætte vores samarbejde, således jeg stadig laver hendes træningsprogrammer og hun får lavet Biosignature målinger med jævne mellemrum.

Selvom alt lyder til at være lyserødt, så havde Christina en hård periode i slutningen af forløbet og der var derfor et par uger, hvor hun ikke holdte sin sunde kost og var utrolig frustreret. Vi sms’ede en del sammen, Christina var nemlig bange for at hun havde ødelagt alt ved at spise løs… Vi satte os derfor ned til en snak ved vores næste samtale (ingen skæld ud herfra – det ville bare gøre hende endnu mere stresset og frustreret), jeg vidste nemlig at Christina havde været igennem en del i sit privatliv og vi skulle derfor fokusere på at finde motivationen til den sidste del af forløbet.

Christina genfandt sin motivation og den sidste del af hendes forløb gik helt perfekt – hun nåede sit mål og ja, tallene og billederne taler for sig selv. Hun er ved at være en ret fit tøs, og det er en fornøjelse at se hende træne 😉

Skriv et svar

required