Er du utilfreds over dine (manglende) resultater?

 

Her er et simpelt råd til jer, der utilfreds over jeres (manglende) resultater:

Stil dig op foran spejlet (gerne nøgen), og spørg dig selv om dette
– Træner jeg hårdt nok?
– Spiser jeg efter mine mål eller efter min søde tand?
– Er jeg konsistent i både min træning og kost

 

Med stor sandsynlighed træner du ikke hårdt nok… Jeg er ked af at sige det, de damer, men vores køn er desværre ikke gode nok til at presse os selv i træningslokalet. En god huskeregel er at give alt hvad du har – og så lidt til – hver eneste træning.

Rigtig mange kvinder begår den fejl, at de spiser lidt sødt her og der, og glemmer ofte at disse søde sager hober sig op og på ugebasis bliver det til ret store mængder. Hold dig til en kost, der vil stadfæste din hårde indsats i træningslokalet, og ikke sænke din fremgang. Gem de søde sager til en gang hver anden eller tredje uge.

Og så det vigtigste af alt – vær konsistent!! Det nytter ikke noget at træne hårdt og spise fornuftigt engang i mellem, det skal være hver træning, hver dag.

Kan du svare JA til alle spørgsmål (sådan helt ærligt), og er du stadig utilfreds over din fremgang? Så opsøg en personlig træner, der kan bringe din træning til det næste niveau – og så bør du komme dertil in no time!

 

Skriv et svar

required