Gratis træningsprogram

Birgitte larsen

 

Så er jeg klar med et gratis træningsprogram til jer! Programmet er henvendt til fedttab, og er lavet til en nybegynder.

Jeg anbefaler at træne det 3 gange om ugen, og ikke 3 dage i træk – og gerne med 2 fridage i træk. En ugeplan kunne se således ud:

Mandag – Styrketræning
Tirsdag – Gåtur
Onsdag – Styrketræning
Torsdag – Gåtur
Fredag – Styrketræning
Lørdag – FRI
Søndag – FRI

Det er en god ide, at have gåture med på sin træningsplan, når man gerne vil tabe sig (såfremt det er i rask trav). Det forbrænder fedt, og det er skånsomt for kroppen at lave.

gratis træningsprogram

Træningsprogrammet er sat op i “Supersæt” A1 + A2 og B1 + B2. Det betyder, at når du har taget første øvelse har du pause i 45 sekunder og dernæst tager du næste øvelse efterfulgt at 45 sekunders pause igen, som et dobbelt sæt, så du parrer øvelserne sammen to og to. Det gør du i 4 runder (sæt) i alt.

Tempo’et på de første øvelser er 4010. Det betyder at du sænker vægten langsomt og kontrolleret (4 sekunder). Det er der, hvor du skal holde igen på vægten, at du kontrollerer tempoet (excentrisk fase). I din Pull down er det altså der, hvor du holder igen opad i bevægelsen.

Tempoet på B-øvelserne er 3010 – det betyder at det må gå lidt hurtigere her. Vægten sænkes/hæves i 3 sekunder.

Den ene fod på en lav stepbænk, bevæg dig skråt ned (ikke op/ned), knæet skal udover tæerne og bagerste ben skal være næsten strakt.

Brug et smalt greb, hvor håndfladerne vender imod hinanden. Træk til den øverste del af brystet, og sænk langsomt vægten op.

Hold håndfladerne imod hinanden (neutralt greb), sænk vægten langsomt til brystet og pres lige op.

Start bevægelsen i strakte ben, pres den hurtigt op og sænk den langsomt ned til din startposition.

Lad mig høre, hvad i synes om programmet – god fornøjelse, husk at presse jer selv!