Malenes forvandling på minus 12,7 kg – Før/efter billeder

Så er jeg klar til at løfte sløret for Malenes sidste billeder – og hvilken forvandling!
Skærmbillede 2012-11-27 kl. 17.41.21
Resultatet taler for sig selv, men jeg vil alligevel sige et par ord om Malene. Da hun kom til mig, var hun en utrænet pige uden særlig meget selvtillid. Hun ville gerne gemme sig lidt og havde svært ved at skulle prøve nye ting. Derfor var det meget vigtigt for mig, at jeg langsomt fik sneget nye ting ind i træningen og at hun selv erfarede, at hun rent faktisk kunne rigtig meget ting (og at hun faktisk ER en stærk pige!). Ingen tivl om at der var mange aha-øjeblikke i løbet af ugerne 😉
Læg mærke til fodstillingen:
Skærmbillede 2012-11-27 kl. 17.40.10
Malene er nu blevet rigtig bidt af træningen, og fortsætter sit videre vægttab – dog med en smule vejledning fra mig stadig. Her kan i se, hvad Malene og hendes kæreste skrev;
“Kære Casper og Birgitte, 
 
Hermed en sidste mail i forbindelse med vores 12 ugers forløb, som nu er lakket mod enden.
Det har været en stor omvæltning for os begge, men samtidig også en vidunderlig rejse, som vi har været på sammen med jer.
Det har til tider været hårdt, men med opbakning fra hinanden, men i højeste grad også fra jer er vi nu kommet et stort skridt i den rigtige retning – i retning mod vores mål som selvfølgelig er individuelt.
 
I har gennem hele forløbet støttet og guidet os, men også givet os et spark bagi når det virkelig har krævet det. Vi har begge indset hvor stor en faktor i har været i vores endelige succes, hvilket vi er evigt taknemmelige for. 
 
Euforien fra start, da vi fandt ud af at i havde valgt os, har varet ved gennem hele forløbet, og vi kan kun takke for den “tillid” i viste dengang ved at vælge os. Vi var aldrig nået til nuværende resultat uden jeres hjælp.
 
I har begge en stor force ved angår samarbejdet med mennesker, og har begge opnået at give os den personlige træning som vi havde brug for. Vi føler begge at i har lyttet til vores behov, og presset os på en måde der passer til netop vores niveau og den udvikling vi har været igennem. Træningen har gjort os trætte og møre, samt indbudt til indbyrdes konkurrencer, hvilket har været en klar succes faktor, for to konkurrence mennesker som os.
 
Kan absolut kun give vores varmeste anbefalinger om jer, jeres forløb og jeres trænings center. Her er højt til loftet, og alle er velkomne, hvilket er super fedt når man nu ikke har en krop som en bodybuilder :o) 
Vi har altid følt os velkomne, og glæder os til at være en del af Performance Gym Århus fremover.
 
Thomas & Malene”  
Læg mærke til holdningen:
Skærmbillede 2012-11-27 kl. 17.39.14
Skærmbillede 2012-12-03 kl. 16.06.49
På de 12 uger har Malene smidt i alt 12,7 kg – et utrolig imponerende resultat. Jeg kan ikke andet end være stolt over hende og være glad på hendes vegne, for hun har virkelig knoklet for det.

Vil du også igennem en kropsforvandling? Skriv til mig her eller til bml@performancegym.dk for mere info.
Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/0/4/b/birgittelarsen.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/0/4/b/birgittelarsen.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Skriv et svar

required