Succeshistorier

Personlig træning

Før/efter billeder

 

Udtalelser

“Indtil videre så tusind tak for at have givet både min datter og jeg mod på træning og lyst til at gøre noget godt for vores fysiske og psykiske tilsatnd. Du har en rigtig dejlig personlighed og alle der får dig vil være godt hjulpet.”
– Dorte 42 år, Aarhus

Birgitte er en knalddygtig træner, og hun forstår at presse en så man ønsker at yde sit max – og lige lidt til! Træningen er spændende og udfordrende, og bliver altid tilpasset, så man har stor variation og ikke kører træt i de samme øvelser. Hun har også hjulpet mig med kost, og for første gang nogensinde, er det en fornøjelse at tabe sig. Jeg havde aldrig troet at de ord skulle komme fra mig, som har kæmpet med kosten i så mange år. Tusind tak for det Birgitte – må mange andre nyde godt af din viden og talenter.
– Bettina 27 år, Aarhus

Birgitte har en unik evne til at få mig til at yde mit bedste – og lidt mere til.
Hun gør enhver træning spændende, for samtidig med at der er genkendelse, sker der også noget nyt hver gang.
Birgitte giver ikke op og hun accepterer ikke et ynkeligt nej, hvis hun ved at du kan yde mere – så går du efter resultater, så er Birgitte det bedste valg.
Udover træning har Birgitte en stor viden om kost, og hun har som den eneste nogen sinde formået, at give mig en kostplan der er
* Effektiv
* Nem at følge
* Passer 100% til såvel min smag som min døgnrytme
Jeg så resultater allerede efter første uge, og de bliver ved at komme – ikke mindst fordi Birgitte er lyn skarp og justerer, så snart hun opdager muligheder for forbedringer.
Sidst men ikke mindst, så formår Birgitte at indgå i en respektfuld dialog, hvor du aldrig oplever nederlag, men hele tiden bliver styrket med idéer, muligheder, inspiration og ikke mindst råstyrke.
-Ea 35 år, Kolding